Bedrijfsprofiel

Eigen teelt, verwerking in eigen beheer, directe export

Vakmanschap, kennis, ervaring en grote betrokkenheid – dat kenmerkt de medewerkers van Crop Alliance. Al bijna 50 jaar telen, conserveren, verwerken en exporteren wij zilveruien, augurken en andere groentes in vele soorten en maten.

Wij zijn gespecialiseerd in het conserveren op azijn (zuur) of op pekel (zout). Ons zeer uitgebreid productaanbod omvat, naast zilveruien en augurk, onder andere ook bloemkool, wortelen, witte kool, koolraap en diverse groentenmixen. Crop Alliance is daarmee één van de grootste groenteverwerkende bedrijven in Nederland.

Crop Alliance is sinds 2004 onderdeel van de bekende, internationaal actieve familieonderneming TOP Onions. Al sinds 1968 zijn wij gevestigd in Baarland (provincie Zeeland) met oorspronkelijk een zilveruien-schilfabriek, een groenteverwerkingsfabriek en augurkenfermentatietanks. Door specialistische uitbreidingen aan onze fabrieken en toenemende geavanceerde mogelijkheden zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig gecertificeerd bedrijf dat van alle markten thuis is.

Door slimme innovaties gecombineerd met hoogstaande technische ontwikkelingen kijken wij vooruit naar de toekomst; voeren wij een op groei gericht beleid en continueren wij de hoge kwaliteit die aan onze producten gesteld wordt. We staan met beide benen in het heden en zijn ons steeds meer bewust van het belang van duurzaamheid. Ook service en flexibiliteit naar u als klant staan vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Onze innovatieve mechanisatie, product know-how en volume stellen ons in staat om altijd de beste prijs- kwaliteitsverhouding te realiseren voor onze afnemers. Onze uitgangspunten zijn: Producten van de hoogste kwaliteit, flexibele dienstverlening, een innovatief en op groei gericht beleid met een open sfeer en een directe communicatie. Onze klantenkring is zeer divers, wij leveren wereldwijd aan fastfood ketens, de conserven-, diepvries- en convenience food industrie. Ook leveren wij ingrediënten voor het maken van sauzen. Wilt u weten of wij ook u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan contact met ons op.